199,95

  • Hoogwaardige pizzaoven: gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, onze goed gebouwde commerciële pizzaoven is zeker bestand tegen langdurig gebruik. De grote eenlaagse capaciteit past op een 35,6 cm grote pizza, kan ook onze pizzasteen van 35,6 x 15,6 inch of een rek van 35,6 x 15,6 inch bevatten.
  • Nauwkeurige bediening: onze elektrische pizzaoven is uitgerust met 2 thermostaatregelaars om de bovenste en onderste temperatuur individueel te regelen. De instelbare temperatuur van 122-350 °C voldoet aan je behoeften voor het koken van verschillende ingrediënten. De tijdinstellingsknop van deze pizzakegelmachine maakt tot 60 minuten mogelijk om verschillende kooktaken uit te voeren.
  • Gelijkmatige verwarming: de pizzaoven heeft een vermogen van 2000 watt en de laag bevat meerdere U-vormige verwarmingsbuizen. De bovenste en onderste verwarmingsbuizen kunnen een verwarming van 360 graden uitvoeren en bieden voldoende en gelijkmatige warmte om binnen 15 tot 20 minuten een perfect uitgebalanceerd bakeffect te bereiken. Pizza\’s bakken snel zonder voorverwarmen
  • Gehumaniseerde details: wij bieden een eenlaagse elektrische pizzaoven met binnenverlichting en een kijkvenster. Het explosiebestendige glas wordt gebruikt om de kooktoestand snel te controleren. Bovendien zijn ook andere doordachte designdetails geïntegreerd, zoals dichte emissiegaten voor een snelle warmteafvoer; een geïsoleerde kunststof handgreep voor een veilige werking.
  • Brede toepassing: onze pizzaoven voor binnen is perfect voor privé- en commercieel gebruik. Het is niet alleen ontworpen voor restaurants, bakkerijen en cafés, maar ook voor privégebruik zoals familieactiviteiten en thuisclubs. Kan worden gebruikt voor het koken van pizza, sandwiches, pretzels, bakgerechten en verschillende levensmiddelen zoals aardappelen, brood, cake, gebak, enz.
EAN: N/A Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.