Weegschaal kopen? Wij hebben diverse soorten weegschalen. Of je nu een personenweegschaal, keukenweegschaal, platformweegschaal of een nauwkeurige mini weegschaal zoekt, wij hebben ze in alle soorten en maten.

weegschaal voor personen

Zoek je een weegschaal om je eigen gewicht te meten dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ga je voor een digitale of een analoge weegschaal en als je kiest voor een digitale weegschaal wil je dan een weegschaal met bluetooth waarmee je naast je gewicht ook andere gegevens zoals je bmi kan berekenen of is het meten van je gewicht voldoende?

weegschaal voor in de keuken!

In iedere keuken hoort wel een weegschaal te staan. Het afwegen van groente, fruit, vlees, vis of bakproducten is vaak van essentieel belang om het eindproduct te laten slagen.

Platformweegschaal

Bij platformweegschalen onderscheiden wij grofweg twee verschillende soorten, een tafelmodel en een vloermodel.

Een tafelmodel wordt vaak gebruikt in winkels zoals slagerijen, groente en fruitwinkels maar ook in keukens van restaurants kom je ze vaak tegen.

Een vloermodel van de platformweegschaal vind je vaak in een logistieke omgeving terug zoals pakken die vervoerd moeten worden en niet boven een bepaalt gewicht mogen komen.

Een vloermodel is ook geschikt om als personenweegschaal te dienen.

Precisie (mini) weegschaal

De compacte Precisie weegschalen zijn gemaakt om kleine hoeveelheden tot op de 0,01 gram te wegen. Deze weegschalen zijn breed toepasbaar zowel in de keuken als op andere plekken.

Nulmeting digitale weegschalen

Digitale weegschalen doen als je deze aanzet een zogenaamde nulmeting. Dit betekend dat de weegschaal bij het aanzetten zichzelf op de waarde nu l instelt zodat je altijd op de juist waarde begint met wegen.