139,95

EAN: N/A Categorieën: ,

Beschrijving

  • 8 panelen box met deur: deze huisdierbox bestaat uit 8 panelen, waarvan één met een deur is uitgerust. Als hij volledig is opgebouwd, biedt hij je huisdier veel ruimte om te spelen.
  • 【Weerbestendig HDPE-materiaal】 De huisdierbox bestaat voornamelijk uit hoogwaardig HDPE-materiaal, dat duurzaam, knabbelbestendig en veilig is voor huisdieren. Bovendien is deze HDPE-box geschikt voor alle weersomstandigheden, of het nu zonnig of regenachtig is.
  • Ideaal voor binnen en buiten: elke houder op de grond is uitgerust met dubbele zuignappen, die de box stevig op de binnenvloer houden. Als je de box buiten gebruikt, kun je hem ook met vloerspijkers vastzetten om een hogere stabiliteit te garanderen.
  • Meerdere geschikte dieren: deze box is geschikt voor dieren tot 35 cm hoogte. Daarom is hij geschikt voor meerdere kleine huisdieren, zoals puppy\’s, kittens, eenden, konijnen, cavia\’s enz.
  • Doordachte details: de box is ontworpen met schattige botpatronen en nog aantrekkelijker voor huisdieren. De veilige deursluiting en de ronde hoeken garanderen een hogere veiligheid voor je lieve huisdieren. Bovendien vereist de opbouw geen gereedschap, wat veel moeite bespaart.

LET OP: ONGEVEER 1 WEEK LEVERTIJD!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.