Keramische Nagelfrees Bitjes set voor Nagel freesmachines – 5 stuks

14,50

EAN: N/A Artikelnummer: MA12527 Categorie:

Beschrijving

 

Deze Keramische Nagelfrees Bitjes set is ideaal om manicure en pedicure behandelingen uit te voeren en past op iedere Nagel freesmachine met een “twist lock” systeem.
Deze unieke frees bitjes dragen geen warmte over en voelen zacht aan waardoor een behandeling
een stuk aangenamer aanvoelt dan bij metalen freesbitjes.

Eigenschappen:

freesdiameter: 2,35 mm – standaard
gradatie stappen:
rode delicate gradatie,
blauw medium gradatie,
groen sterke gradatie
afmetingen van een enkele cutter koffer (lengte / breedte / hoogte): 1.5 / 1.5 / 7cm
gewicht in de verpakking: 40 g

Voordelen:

Uitstekende warmteafvoer – Deze opzetstukjes voor uw (electrische) nagelfrees zijn gemaakt van het beste keramisch materiaal en zijn slijtvast, scherp en duurzaam. Dankzij de uitstekende warmteafvoer zullen de bitjes niet heet worden bij langdurig gebruik, zoals dat bij metalen gereedschappen wel het geval is.

Kan gel- en acrylnagels zeer snel en efficiënt aanscherpen, slijpen, netjes knippen, snijden, gladmaken, polijsten en een nieuwe vorm geven. Geschikt voor zowel natuurlijke nagels als gel- en acrylnagels.
Tijd- en Geldbesparend – Verwijder de gellak, dompelpoeder of acryllaag in de helft van de tijd en zonder enige moeite. Verdoe uw tijd en geld niet meer in een duur salon. Breng het schoonheidssalon nu thuis.
Gemakkelijk Schoon te Maken en Veilig voor Nagels – De keramiek is corrosiebestendig en het maakt de nagels niet vuil. Het gladde oppervlak is gemakkelijk schoon te maken met water na elk gebruik. Het is belangrijk om uw nagels en de nagels van uw klanten gezond te houden.

Belangrijkste Kenmerken:

TIJDSBESPAREND: Hetzelfde resultaat in de helft van de tijd door zijn hoge efficiëntie en vijlgemak.
VEILIG: Het unieke ontwerp is speciaal voor u gemaakt om uw nagelkunst op een professionele manier uit te voeren en het beschermt uw huid tegen schade.
VEELZIJDIG: U kunt deze hulpmiddelen gebruiken om uw nagel te polijsten en glad te maken, de vorm te slijpen en een gel- of acrylnagel of dode huid te verwijderen.
DUURZAAM:Gemaakt van hoogwaardig en slijtvast keramiek.
DRAAGBAAR: Gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren. U kunt uw nagelkunst op elk moment en overal uitvoeren.
UNIVERSEEL FORMAAT: 3/32″ (2.35mm) schacht, geschikt voor de meeste elektrische of oplaadbare machines voor manicures en pedicures.

Opmerking voor Beginners
Houd tijdens de behandeling van echte nagels een snelheid tussen 2.500 en 6.000 omwentelingen per minuut aan. Alles wat sneller gaat, kan het oppervlak van de nagel beschadigen of breken.