NAGEL FREESMACHINE MET LCD-DISPLAY EN 166 FREESBITJES WIT

69,95,-

Beoordelingen

 

Professionele Nagel Freesmachine set Wit

met LCD-Display en 166 Accessoires

EAN: 5900779937857Artikelnummer: MA 12349Categorieën: , , Tags: ,


Beschrijving

NAGEL FREESMACHINE MET LCD-DISPLAY EN 166 FREESBITJES WIT

Als je een Nagel freesmachine gebruikt dan is het fijn als het toerental kan worden afgelezen zodat je voor elke behandeling de juiste snelheid kan instellen. Deze Nagel freesmachine is voorzien van een duidelijk LCD-DISPLAY zodat je snel kan zien op welk toerental je de behandeling toepast.

COMPLETE SET

De Nagel freesmachine is compleet uitgerust met een stabiel handstuk, voetpedaal en maar liefst 166 accessoires. Bovenop de machine is er plaatst voor 6 freesbitjes zodat je van te voren de meest gebruikte freesbitjes al bij de hand kan houden.

HANDSTUK

Voor het wisselen van de frezen maakt deze Nagel freesmachine gebruik van een twistlock systeem. Door het draaien van het zwarte gedeelte op het handstuk kan het freesbitje worden vervangen. Met een draai naar links gaat deze los en kan het freesbitje worden verwijderd en een andere worden geplaatst. Met een draai maar rechts zit deze weer vast en is de Nagel freesmachine weer klaar voor gebruik.

166 DELIGE ACCESSOIRE SET

Zoals aangegeven komt deze nagel freesmachine met een uitgebreide accessoire set. Deze bevat: 36 stuks diamantslijpers - ze zijn perfect voor het verwijderen van hybride vernis, gel of acryl, voor het verwijderen van nagelriemen en het slijpen van nagels, het reinigen van nagels van de bodem, enz. 12 stuks steenfrezen - ze worden gebruikt om te matteren nagels, zagen, nagelriemen bewerken, nagels inkorten, schuren en gladmaken van de huid. 12 stuks wol freesjes – dankzij deze set wol freesbitjes kunt u de natuurlijke en kunstmatige nagelplaat polijsten en worden gebruikt om de afgewerkte nagels extra glans te geven. 6 stuks diamanten freesbitjes met 6 schuurrolletjes 30 stuks diamant freesbitjes 100 stuks schuurrolletjes De nagel freesmachine is een perfecte keus voor zowel beginners als gevorderden.

SPECIFICATIE

Kleur: Wit met Goud LCD-scherm: ja vermogen: 35W ingangsspanning: 220-240V uitgangsspanning: 12V frequentie: 50-60Hz koppel: 2,0 Nm maximale snelheid: 35.000 / min freesdiameter: 2,35 mm - standaard de mogelijkheid om de draairichting te veranderen: ja afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 15,5 / 11 / 7cm kabellengte: 100cm Nagel freesmachine gewicht: 593 g gewicht van de set: 1,30 kg Totaal gewicht inclusief verpakking: 1,40 kg INBEGREPEN Nagel freesmachine met een netsnoer handstuk voetpedaal handstuk houder 6 diamantfreesjes met 6 doppen 12 steen freesbitjes set van 30 diamant freesbitjes set van 12 Wol freesbitjes 100 Schuurrolletjes

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.