Netwerk Tester Set in etui- Kabeltester – Met Krimptang & LSA tang – RJ45/RJ12/RJ11

24,95

Kabeltester set met onder andere een Krimptang, Kabelstripper, Kabelmeter en schroevendraaiers

EAN: 0642968131220 Artikelnummer: 7874 Categorie: Tag:

Beschrijving

Complete tester set voor het testen van RJ11, RJ12, RJ45, 10/100 Base-T, TIA 568A / 568B AT & T 258A, BNC, Cat. 5, etc. Voor 4, 6, 8-pins modulaire connectoren. 9 LED’s geven de kwaliteit van de verbinding aan, waardoor foutieve verbindingen, kortsluiting en onderbrekingen in de bedrading kunnen worden gedetecteerd.

Gebruik deze set om netwerk en telefoonkabels te testen op continuïteit, kortsluiting, draaduitwisseling en kabelstoring

De tester bestaat uit 2 delen, de hoofdtester en de remote tester, die aan beide uiteinden van de te testen kabel worden gemonteerd. De tester beschikt over een 2-traps autoscanfunctie: AAN – normaal en S – langzaam en test elke ader afzonderlijk. Het apparaat heeft een aan / uit-knop om de levensduur van de batterij te verlengen. Het testresultaat wordt aangegeven door LED’s.

COMPLETE SET

de set bevat een kabeltester, één LSA montagetang/punch down tool, Krimptang, draadstripper, schroevendraaiers, enz. Het geheel maakt het mogelijk om alle fouten in je bekabeling te elimineren en is een must voor elke netwerkinstallateur.
ETUI -De set wordt geleverd in een handig etui waarin je alle tools die je nodig hebt op één plaats kunt bewaren en gemakkelijk kunt meenemen.

TESTER

bedoeld voor het testen van UTP-, FTP-, STP- en telefoonkabels RJ45, RJ11. 9 LED’s geven de juistheid van de kwaliteit aan, waardoor foutieve verbindingen, kortsluiting en onderbrekingen in de bedrading kunnen worden gedetecteerd.

KABELSTRIPPER

ontworpen voor modulaire connectortypen: 8P8C / RJ45, 6P6C / RJ12, 6P4C / RJ11. Gemaakt van gehard staal. Het apparaat is uitgerust met 2 messen voor het snijden en strippen van de isolatie. Vervangbare messen maken jarenlang gebruik van het persgereedschap mogelijk.

Specificaties:

In handige opbergetui ( 27 x 15,5 x 6 CM)
Gemakkelijk mee te nemen.
Geschikt voor alle gangbare standaarden netwerk & telefoonkabels
Bevat alle nodige tools om zelf je kabels te maken en te testen.
Voeding: 1x 9 V-batterij (niet-inbegrepen).

Inbegrepen:

Krimptang
RJ45/RJ11 Netwerk tester
Striptang met snijder
LSA Punch down tool
Schroevendraaier
Doosje connectoren