54,95

Active Power Nagelfrees JD700

  • Originele uitvoering
  • 35 watt
  • Variabele snelheid: 0 – 30000 RPM
  • Snel Freesjes verwisselen met het TWIST-LOCK systeem.
  • Links en rechtsom draaien
  • Kleur Wit

Uitverkocht

EAN: N/A Artikelnummer: AC128660 Categorie: Tag:

Beschrijving

Nagel freesmachine JD700 is het broertje van de veelgeprezen freesmachine JD 500. De freesmachine is niet alleen geschikt voor de primaire behandeling van een manicure, maar ook voor het werk van een nagelstyliste. Met de hulp van de Nail Drill JD700 wordt de tijd van het zetten van gel of acryl nagels verminderd met circa. 50%.

De Nail Drill JD700 is licht, slank en neemt weinig ruimte in op de tafel. De opzetkoppen kunnen worden vervangen door het beweegbare gedeelte van de greep naar links te zetten. Zet na het vervangen van de opzetkop het beweegbare gedeelte van de greep naar rechts en klaar. De snelheidsregeling gebeurt handmatig met de ‘slider’ geplaatst op de basis van de freesmachine.

Dit is de originele Active Power JD700 nagelfrees machine afkomstig van de oorspronkelijke fabriek, dus geen imitatie*

SPECIFICATIES:
– Variabele snelheid: 0 – 30000 RPM
– handstuk TWIST-LOCK (vervanging opzetstuk in één beweging)
– ergonomisch design
– draait naar rechts en links
– kracht: 35 W
– voltage: 220V; 50/60 Hz
– Kleur Wit

De set bestaat uit
– nagelboor
– handvat
– pad voor handvat
– voetpedaal
– 5 diamantslijpers
– 6 schuur cilinders
– Gewicht 1,7 kg

Gebruiksaanwijzing:
Installeer het voetpedaal, handvat en opzetkop in het apparaat. Plug de stekker in het apparaat. Kies de optie “Forward” (vooruit) of Reverse (achteruit) en schakel naar de “On” positie om het apparaat te starten. Zet het apparaat uit bij het veranderen van de richting. Raak het roterende gedeelte niet aan wanneer het apparaat in werking is. Zet het apparaat uit na de behandeling (schakel naar de “Off” positie) en plug uit.

 

* Helaas wordt dit model grof nagemaakt in China en deze imitaties worden ook in Europa verkocht. De kwaliteit is vaak een stuk minder waarbij o.a. de lagers van het handstuk sneller slijten en dus minder lang mee gaat.

De Active Power JD700 is afkomstig van de originele fabrikant en heeft gegarandeerd betere kwaliteit.