19,95

Professionele Sterilisator kopen?

Dit uiterst effectieve apparaat wordt gebruikt om kleine voorwerpen en metalen gereedschappen te steriliseren die bijvoorbeeld in een schoonheidssalon of kapperszaak worden gebruikt. Het is gevuld met kleine glazen bolletjes waarin items worden geplaatst. De ballen worden verwarmd tot een temperatuur van 185 graden.

EAN: N/A Artikelnummer: MA10718 Categorie:

Beschrijving

Professionele Sterilisator kopen?

Deze sterilisator wordt gebruikt om kleine voorwerpen en metalen gereedschappen te steriliseren die bijvoorbeeld in een schoonheidssalon of kapperszaak worden gebruikt. Het is gevuld met kleine glazen bolletjes waarin scharen, freesjes en andere voorwerpen worden geplaatst. De ballen worden verwarmd tot een temperatuur van 185 graden.

De sterilisator is ontworpen om de voorwerpen snel te steriliseren. Het is daarom extreem duurzaam en effectief in zijn werking. Dood bacteriën waar zelfs een goed desinfectiemiddel niet tegen kan.

Dankzij het kleine formaat en het moderne ontwerp is de sterilisator een praktisch apparaat en kunt u deze gemakkelijk meenemen naar klanten thuis.

Deze Sterilisator werkt met kwartsglas ballen die de essentie zijn van dit soort apparaten. Ze geven langzaam warmte af aan de omgeving en houden zo de juiste temperatuur voor het sterilisatieproces.

Alles wat u nodig heeft om deze procedure uit te voeren, is inbegrepen!

Waar andere vergelijkbare sterilisatoren verwarmt tot 120 graden gaat deze sterilisator tot maar liefst 185 graden waardoor bacteriën effectiever worden gedood.

SPECIFICATIE:

Witte kleur;
materiaal: kunststof, aluminium;
type: bal;
voering: aluminium;
temperatuur: 185 graden;
vermogen: 100 W;
afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 16/16 / 16cm;
gewicht: 0,55 kg;
gewicht in de verpakking: 0,65 kg;